sahur


Bila sampai ja poli, aku terus lupa pasal belog. Bukan bermaksud nikmatnya di poli sampai terlupa update belog ni *angkat sikit kening sebelah. Sebenarnya err..line tenet di poli ni agak bermasalah sikit dan mood nak update memang x nampak indah dah bila aku sampai sini, x macam kat rumah tiap hari dok ngadap benda-benda ni.Puasa kali terakhir di poli.insyallah. Nak hebohkan ..aku ngan roomate2 aku pasang wifi dalam bilik.hekk..tp macam slow jugak lah,bila hujan memang cam nakharom..assignment agak tergendala sikit.

Sebenaqnya aku dah mati akai nak cqita apa waktu2 sahur ni..yalah pagi2 dalam kegelapan hanya dtemani neon laptop yang bercahaya putih menusuk ke dalam bebola mataku..erk..aku nak sambung lena lah.

Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"