Cerita D pagi hari


Cerita d pagi hari..tajukk aku hari ni.hmm.macam pelik ja bunyinya..Sebenaqnya aku tengah cuti sem dan duk rumah untuk beristrirehat tanpa melakukkan sebarang pekerjaan yang melibatkan orang awam juga masyarakat sejagat yang kini sedang sibuk mencari rezeki untuk keluarga juga diri sendiri..Alhamdullilah aku masih bernafas dan masih menjadi seorang manusia yang teramat suka menjalani rutin harian aku di rumah seperti online apa-apa saja yang digemari, melayan you tube bergelak ketawa bersama Jozan dan Mat Lutfi yang agak kecomelan di lamannya itu.errk..bergelak ketawa..*tetibaa .Walaupun video-video depa sudah lama di rakam juga vlog  mattlutfi90 tetapi memang best dan agak lawak jugak .Lah.okeyh..yang dibawah ni antara-antara ja .banyak lagi lam u tube.Nama pon youtube, rajin-rajin la jari tu sikitt.




Bila tenggok satu video Jozan ni..yang ni paling tersentuh.



Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

Terima kasih NURUL


Fuhh..! berpinar-pinar mata aku ngadap screen laptop mg'editt blog nih.Rasa macam nak tukaq url blog tapi dah terbiasa dari 2010 duk guna url tu.Biaq jea lah..8pm-11pm aku depan screen.Hari tu aku pening pasal header sebab ada background hitam padahal dah d transparentkan, akhirnya ada sorang rakan blogger ni nama dia NURUL , nurul la yang bagi tutorial cara masukan header-new .TERIMA KASIH banyak-banyak Nurul. Terima kasih jugak pada FIQAH HAMID yang bnyak mmbantu mcri tuto untukk aku, tak lupa jugak kepada FIQgraphic yang turut membantu..Alhamdulliah akhirnya dapat jugak tukar template baru, header di olah, dan ada la yang tukar-tukar ..lagipun nampak kan pmbaharuan belog aku dr blog lama. Boring guna warna pink ,design template sama ja kot dulu dan kini cuma warna ja dulu pink lani Biruuu. hek. Tapi masalah aku terlupa macam mana nk edit warna untuk shoutbox sebelah tuu...errgh. Niat aku benaqnya nak tukaq belog aku supaya tak serabut dengan blink-blink, icon ntah bagai, tak terlalu menyakitkan mata dengan warna yang terlampau, terlalu cerah sangat, warna warni, dan err..ntah la. Tapi ikot sesetengah orang la, mata lain-lain kan. Ada yang suka warna warni, ada yangg suka warna terang ,gelap dan ada jugak yang ANTI KALER HITAMMM..KAN! terpulang lah pada individuu tersebut.OK! be yourself :)

Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

Berhantu


Aku selalu jadi gila kalau nk edit balik blog ni..mesti ada masalah .Tapi kalau masalah pon sat ja bule setelkan. Tapii yang ni mcm kna santau jaaa..

aku terpaksa guna yg lama prt sc - crop bacgrnd balik dan tampal kat belakang header kemudian save jpeg...
please Tuto...

Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"