Motivasi Hati.


Senyuman itu ibarat lukisan rahsia di hati.Jadi senyumlah selalu untuk mengembirakan hati yang lain walaupun ianya sesuatu yang menyakitkan dan tersembunyi 1001 rahsia yang mendalam.Setiap manusia mempunyai perasaan dan masalah."Kuatkan diri, Yakin diri, Doa kepada yang Maha Esa, Berusaha, Tenangkan diri dan Fikir".
Berjuta sikap sahabat yang x layak digelar sahabat, yang tak pernah sedar kesilapan diri, angkat martabat diri sendiri dan dianggap bagus sebagus-bagussnya dan perlecehkan identiti seseorang itu harus di hapuskan dan di lenyapkan.jadi siapalah kita untuk lenyapkan org tersebut sehingga hendak dihapuskan juga.he.

Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.


Tolonggg gena niii....esok observe mai jelajahh tmpat prktikal aku,dengan letrik takdak kna potong.Masa ni gak la pemotong letrik  nk kerja keras....knpa masa nii.?!Aku makin getaqq lagi ada.Bil tertungakk sampai beriban x byaq. Bos pon x kata apa,hanya diam membisu menunggu bulan jatuh ke riba....
Malam ni mak aku suh tepon itu bos tanya..Aku hanya menunggu masa,waktu,jam,detik,minit,saat untuk tepon itu bos kerana  menggigil ketakutann.Refleksi mingguan x komen apa lagiii.apakah aku harus komen sendiri?!.OMG !OMG !OMG!maksud dia oh my god.
doakan akuu...

Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"