Terima kasih NURUL


Fuhh..! berpinar-pinar mata aku ngadap screen laptop mg'editt blog nih.Rasa macam nak tukaq url blog tapi dah terbiasa dari 2010 duk guna url tu.Biaq jea lah..8pm-11pm aku depan screen.Hari tu aku pening pasal header sebab ada background hitam padahal dah d transparentkan, akhirnya ada sorang rakan blogger ni nama dia NURUL , nurul la yang bagi tutorial cara masukan header-new .TERIMA KASIH banyak-banyak Nurul. Terima kasih jugak pada FIQAH HAMID yang bnyak mmbantu mcri tuto untukk aku, tak lupa jugak kepada FIQgraphic yang turut membantu..Alhamdulliah akhirnya dapat jugak tukar template baru, header di olah, dan ada la yang tukar-tukar ..lagipun nampak kan pmbaharuan belog aku dr blog lama. Boring guna warna pink ,design template sama ja kot dulu dan kini cuma warna ja dulu pink lani Biruuu. hek. Tapi masalah aku terlupa macam mana nk edit warna untuk shoutbox sebelah tuu...errgh. Niat aku benaqnya nak tukaq belog aku supaya tak serabut dengan blink-blink, icon ntah bagai, tak terlalu menyakitkan mata dengan warna yang terlampau, terlalu cerah sangat, warna warni, dan err..ntah la. Tapi ikot sesetengah orang la, mata lain-lain kan. Ada yang suka warna warni, ada yangg suka warna terang ,gelap dan ada jugak yang ANTI KALER HITAMMM..KAN! terpulang lah pada individuu tersebut.OK! be yourself :)

Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

2 comments:

  1. Sama-sama.. kita sama-sama membantu.. nasib Nurrul pun edit blog baru2 nie.. kalau tidak tak tahu pun hitam legam header tuh.. dah kena dekat sendiri mmg lah godeh punya godeh.. hehe :P

    *Yang cbox awk tuh , kena log in cbox then pergi ke color n layout ke apa.. gtuh lah..
    Apa-apa pun blog kita.. ikut suka kita lah nak warna ape.. hehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.sudah tukaq..smalam tlupa psswd dia..he nasib nurul ada buat tuto untuk header kalau tak mmg tak leh edit blog.

      Delete

Assalamualaikum.
Dah baca?
Tinggalkan komen anda di sini,hehe
Tengkiu..

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"