Assalamualikum..

Ok,berita baik hr ni,17 ogos kelas coperate identity design dibatalkan dengan rasminya jam 10.50 pagi tadi.Tqvm Cik Sara.
Jadi niat aku nk blik raya mmg tak terjejas sebab kelas dibatalkan bukan aku yang ponteng kelas.hikkhokk :D
Tinggal tinggal 13 hari lagi aku nk balik kampung..Assigmnt macam biasa tetap jugak berjalan..tapi tu lantaklah mmg kerja aku pon menatap assignmnt kn,tp alhamdulillah lah sem3 ni x bnyak sngat kerja harap berterusan hingga ke akhir hayat,tapi jangan lah bagi kerja masa aku tengah enjoy maen bunga api kat rumah.sob..sob..




Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Dah baca?
Tinggalkan komen anda di sini,hehe
Tengkiu..

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"