perosek

Assalmmualikum.

Kemaqin aku free x taw buat apa..aku pon ghobek-ghobek entry lepas taun betaun punya..sekali baca macam nak termuntah, geli geliman pon ada..cering bulu roma bila baca balik...tinggai nak bungkuih ja. Dengan gambaq sat ada sat x dak, ayat bebudak baru nak up, syok sendiqi punya pun ada..geli r zaman syok dulu...dengan maki hamun macam budak pra matang..nak muntah bila baca balik..busuk hanyaq..x sangka aku dulu gutu...

lani, nk upgrade sikit kot blog ni.nak buang anasir-anasir busuk, tukaq design blog, tukaq apa yang ada dan muncui kegemilangan yang baru..

                                                            Image result for spongebob and rainbow
               walaaa....





Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

5 comments:

  1. done folow...visit me back if you free http://amiraqramazizi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. jum ke blog hana plak ;) join segmen tambah follower ;
    http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..hana&amir..done follow:)

      hana:join jugak segmnt hana:)tq

      Delete
  3. kadang2 kita tak sedar kan~

    ReplyDelete
  4. kn.Apapon sblm tlbat.maap ea.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Dah baca?
Tinggalkan komen anda di sini,hehe
Tengkiu..

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"