berikan aku idea untuk menaipp...

Assalmualikum..

Taip ,taip ,taip ...smbil dngar Hot f.m. 
Hari ni boringg..tiap2 hr borink sbb aku x buat apa ct 2 bln nih...
Baca entry2 lpas yg lma d post.Kenkadang sakit mata aku tenggok post2 yang lps, font warna-warni la kononya cm pelangi habih lawa Top 1.Bahasa pon yang teramat cm bbudak baru nk up maen2 belog ni...Knkdg bahasa yang terperasan a.k.a syok sndri.hikhikhik...malu~
Aku buat header free mmg x best,sbb x ramai..ok stop jea la stakat tu aku buat dah org x sudi buat apa nk tehegeh2 hulurkn tangan..yo dak?!hik hokkk.kalau nk amik ja,cuma tingglkn komen@ link hampa ja.tu ja pon...kalau nk share ,terpulang pd kerajinan yg mlnda pd diri hampa tuh.xdk paksaan d belog aku nih..hihihi...Bak kata omputih up to youu.:)




Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

2 comments:

  1. okey, simple but nice header yg awak buat tu.. ala, biase la, dulu sarah pun bukan main skema tulis blog

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Dah baca?
Tinggalkan komen anda di sini,hehe
Tengkiu..

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"