berikan aku idea untuk menaipp...

Assalmualikum..

Taip ,taip ,taip ...smbil dngar Hot f.m. 
Hari ni boringg..tiap2 hr borink sbb aku x buat apa ct 2 bln nih...
Baca entry2 lpas yg lma d post.Kenkadang sakit mata aku tenggok post2 yang lps, font warna-warni la kononya cm pelangi habih lawa Top 1.Bahasa pon yang teramat cm bbudak baru nk up maen2 belog ni...Knkdg bahasa yang terperasan a.k.a syok sndri.hikhikhik...malu~
Aku buat header free mmg x best,sbb x ramai..ok stop jea la stakat tu aku buat dah org x sudi buat apa nk tehegeh2 hulurkn tangan..yo dak?!hik hokkk.kalau nk amik ja,cuma tingglkn komen@ link hampa ja.tu ja pon...kalau nk share ,terpulang pd kerajinan yg mlnda pd diri hampa tuh.xdk paksaan d belog aku nih..hihihi...Bak kata omputih up to youu.:)




Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

First Time Nih:Simple Header .

Assalamualaikum..

FIRST TIME!first time nihh...hikhikhik..highlight kn.FIRST TIME!
Kali pertama aku buat header..kn ritu aku cita dlm entry lpas ,aku dah gila syok bb header2 nih sejak reti buat.kehkehkeh.Tapi aku buat simple jea xlah hebat .sbb aku budk br blaja.
  

err..header dah dlte sbb gmbaq hilang...


Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

Elakkan email @ Blog anda dari di HACK

Assalmualikum.

Terbaca dr yapinkywinky tentang nak acsess email ni.

yapinkywinky--->Pernah x sedang best2 anda berblogwalking di blog ,time anda tgh byk idea nk post entry di blog or wall fb,sdg anda tgh syok berchatting di fb,tiba2 suma tu terhnti bilamana anda da xboleh nk acsess or login email anda..Beratus2 kali masukkan email n password ,but still can't login in.Sedar2 jea dpt WARNING bahawa akaun email anda kena HACK!bagi yang pernah kna hack,msti anada tw cmna persaan kan?hehe(Sebab aku pernah kena hack sbijik cmni)..so,sebelum anda dpt heart attack akibat email anda di hack,better anda amik berat sal security akaun email anda .Akaun GMAIL tidak terkecuali drp mnjadi mangsa hackers,so disini saya ajarkan cara utk lindungi akaun gmail anda.simple jea..just ikot step2 di bawah;

1.klik di sini => https://accounts.google.com/b/0/SmsAuthConfig
then klik start setup.
2. masukkan no. tel bimbit anda pada ruang yg diminta,
3. klik send code,then,alert pd tpon anda..pihak google akan send verify code dan anda hanya perlu retype  verify code tersebut pd kotak yg disediakan 
4.Klik next
5.Lastly ,klik turn on 2 step verification


bila anda dah verify email u all,setiap kali anda nak log in email pd pc yg selain dr pc korang,pihak google akan send verify code pada tpon anda utk tujuan keselamatan..nahh...akaun gmail anda sudah dilindungi..gud luck guys! dari--->yapinkywinky



Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

perosek

Assalmmualikum.

Kemaqin aku free x taw buat apa..aku pon ghobek-ghobek entry lepas taun betaun punya..sekali baca macam nak termuntah, geli geliman pon ada..cering bulu roma bila baca balik...tinggai nak bungkuih ja. Dengan gambaq sat ada sat x dak, ayat bebudak baru nak up, syok sendiqi punya pun ada..geli r zaman syok dulu...dengan maki hamun macam budak pra matang..nak muntah bila baca balik..busuk hanyaq..x sangka aku dulu gutu...

lani, nk upgrade sikit kot blog ni.nak buang anasir-anasir busuk, tukaq design blog, tukaq apa yang ada dan muncui kegemilangan yang baru..

                                                     





Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

Segmen lagi .... Team Follow Back by AmerCorner!

Assalamualikum
klik sini
join sebelum  30 jun
Bilangan followers sekarang-->247
jom join sekarang.
up followers .!


 tyka serious follow back .!



Maaf kalau ada terkasar bahasa.Sekian.

 
copyrightbluered "i'm ATIKAH OMAR"